Hotelkeycard - Hospitallity

Hospitality

Hospitality en techniek verbinden, dit kunt u met een keycard. Waar een gast eenvoudig gebruik kan maken van de keycard om de kamer te openen, kan op dezelfde keycard informatie worden gegeven over uw hotel. Ook een uitleg van de werking kan worden gedrukt op uw keycard.

Maak een gevoel tastbaar

Keycards geven een bepaald gevoel weer bij uw gast. Een goed ontworpen keycard -met kennis en creativiteit-, prikkelt de zintuigen. Wat wilt u bereiken en hoe kunnen we dat vertalen naar een mooi ontwerp? We dagen u uit verder te kijken en de uitstraling van uw hotel te vertalen naar een keycard. Wat zou u graag willen uitstralen richting uw gasten? Legt u de nadruk op luxe en comfort of geeft u uw gasten liever een gevoel van rust? Bij ons heeft u de mogelijkheid om volledig naar uw eigen wensen en inzichten de keycards voor uw hotel te ontwerpen.

Een reis door de tijd

Ten opzichte van een aantal jaren geleden wordt er steeds meer geëist van het comfortgehalte en veiligheidssystemen in hotels en resorts. Het gevoel van veiligheid is voor gasten belangrijk, net zoals snelle service en gemak. Dankzij de huidige ontwikkelen op het gebied van keycardsystemen verbeterd u niet alleen de veiligheid en efficiëntie in uw hotel maar ook het gemak waarmee gasten de kamers betreden. Keycards elimineren de zoektocht naar de juiste sleutel omdat zij, net zoals bijvoorbeeld een creditcard, gemakkelijk te vinden zijn in een portemonnee of pasjeshouder.

Toegangscontrole

Bent u geïnteresseerd in een toegangscontrole systeem voor uw hotel, resort of vakantiepark? Dan verwijzen wij u graag door naar www.otdbv.nl. Daar vind u informatie over al onze toegangscontrole systemen. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier of via de mail: info@otdbv.nl. Samen met u kijken we naar de perfecte oplossing voor uw accommodatie.

 

Hotel Kapellerput Heeze keycard          Hotel Twentyseven Amsterdam keycard

Afbeeldingen: Kapeller Put gebruikt een licht en fris design om een gevoel van rust te creëren terwijl Twenty Seven Amsterdam gebruik maakt van zwart en goud om een idee van luxe te geven.

Meer over de hotel keycard: