Hotelkeycard - Veiligheid

Keycards

Hotelkeycard.nl levert een compleet assortiment keycards om uw gasten en personeel toegang te geven tot de kamers en andere ruimtes. Wij bedrukken uw kaarten en kunnen ook andere opties toevoegen zoals een handtekeningenveld (lidmaatschap tot uw Wellness) of een geponst gat (gebruik de keycard met een jo-jo of ketting).

Diverse technieken

Wij kunnen keycards voorzien van contactloze chips met diverse technologieën zoals Mifare Classic, Mifare Desfire, EM4102, TK4100 / EM4200, HITAG 1 / HITAG 2, Atmel T5567 en eventueel andere chips op aanvraag. Tevens kunnen we de keycards voorzien van magneetstrips in HICO en LOCO versie, of een combinatie (hybride) kaart met zowel magneetstrip als een contactloze chip. Voor meer informatie over de verschillende technieken verwijzen wij u graag door naar www.otdbv.nl.

Bedrukkingen

Uw keycard kan uw hotel of bedrijf meer bekendheid geven door ze te bedrukken in een eigen lay-out. Veel hotels zijn u voorgegaan en elke kaart is weer een unieke weergave van het hotel. Waar de ene kaart alleen is voorzien van een logo of specifieke kleur, heeft de andere kaart een inspirerende tekst, een vleugje humor of een kleurenfoto van het hotel. Naast een goed design kan uw keycard ook praktische informatie weergeven. Zo kunnen ontbijt- en dinertijden, de werking van de kaart of informatie over bezienswaardigheden weergegeven worden op uw keycards.

Veel keycards worden door ons bedrukt met een reeds kant en klaar aangeleverd ontwerp door een designer. Ook wanneer u geen specifiek ontwerp heeft kunnen wij u van dienst zijn. Heeft u drukwerk bestanden voor uw visitekaartje, een mooie foto of een logo? Wij kunnen vaak met minimale middelen toch een unieke kaart ontwerpen.

 

Meer over de hotel keycard: