Hotelkeycard - Comfort

De voordelen

Een keycard systeem biedt heel veel voordelen voor zowel de gast als het personeel.

Autorisatie – De autorisaties (toegang) tot hotelkamers, wellness, nachtingang en overige ruimtes kunnen precies zo worden toegekend zoals u dat wenst. Verliest een gast de keycard? Geen probleem, u blokkeert eenvoudig de oude kaart door een nieuwe uit te geven, wanneer deze wordt gebruikt wordt automatisch de oude kaart gewist. Dankzij keycards kunt u uw personeel behoeden voor stress mocht een gast een sleutel kwijtraken en u verhoogd tegelijkertijd ook de veiligheid van uw gasten.

Veiligheid en klachten Klachten over de housekeeping of technische dienst? U leest de laatste slotopeningen uit (aantal is afhankelijk van aanwezige merk sloten) en u kunt precies zien wie er wanneer in welke kamer of andere ruimte aanwezig is geweest. Gasten zullen niet meer twijfelen of ze kostbare bezittingen veilig kunnen achterlaten in de hotelkamer en u beschermt uw personeel voor klachten.

Handig en efficiënt-  Hotel keycards zijn lichtgewicht en makkelijk op te bergen in een portemonnee of pasjeshouder. Keycards zijn betaalbaar en stellen u in staat om bij te houden hoeveel gasten er in- en uitchecken. Zodra een gast uit checkt, registreert het systeem direct en automatisch de nieuwe informatie. Ook niet geheel onbelangrijk, keycards zijn gemakkelijk te vervangen en/of te dupliceren. U kunt gemakkelijk meerdere kaarten aanmaken voor één kamer.

Branding – Hotel keycards zijn een uitstekende manier om uw naamsbekendheid te vergroten.

Mobile Access hotel

Naast keycards worden smartphones steeds vaker gebruikt om de deur te openen. Beide mogelijkheden kunnen, wanneer de sloten geschikt zijn,  op dezelfde hotelsloten worden gebruikt. Keycards kunnen altijd gebruikt worden als toegangscontrole, waarbij u als extra Mobile Access aan kunt bieden. Een app op de smartphone laat de gasten hun sleutels ontvangen. Ze kunnen ervoor kiezen om met hun telefoon als sleutel rechtstreeks naar hun kamer te gaan.  Met de komst van Kaba Mobile Key neemt u afscheid van problemen met verloren sleutels en verminderd u de werkdruk aan de receptie. Voor meer informatie over het Mobile Access systeem, verwijzen wij u naar het kopje Mobile Access op deze website.

Hotel keycardsysteem

Om uw hotel van een kwalitatief hoogstaand hotel toegangssysteem te voorzien verwijzen wij u graag door naar onze website www.otdbv.nl. Hier vind u meer informatie over de verschillende mogelijkheden wat betreft hardware.

 

dormakaba hotelslot Saffire LXdormakaba hotelslot Saffire LX voorzijde BLE

Afbeeldingen: hotelslot dormakaba Saffire LX, voorzien van RFID en BLE, openen van slot via hotelkeycard of app op smartphone

Meer over de hotel keycard: